Adăugați somon afumat sau orice alt pește sălbatic prins de care vă bucurați

Adăugați somon afumat sau orice alt pește sălbatic prins de care vă bucurați

frigider arătând puțin rar la sfârșitul săptămânii? Faceți asta!

Săptămâna trecută pe Instagram am împărtășit o privire a unei rețete pe care am creat-o „accidental” în bucătăria mea- s-a dovedit atât de grozav încât i-am spus că o să o salvez pentru cartea mea de bucate (ieșind devreme 2016!), Dar am avut un răspuns atât de copleșitor din partea tuturor celor care au obținut rețeta acum, încât am crezut că o voi împărtăși! Norocos norocos. Iată, așadar, o rețetă din cartea de bucate … și nu doar orice rețetă ole, este o prăjitură cu ciocolată pentru două … sau pentru o persoană cu adevărat flămândă.

pentru doi … sau pentru unul …

am fost în bucătărie a doua zi, dorind ceva ciocolată, poftă serios; Cu toate acestea, mi -am dorit ceva care să mă umple și să -mi ofere combustibil energetic pentru restul zilei. Înțelegeți -vă cu toții, această mică descoperire de coacere a fost când Nashville a fost sub o furtună imensă de gheață și am avut febră totală a cabinei în interiorul casei mele timp de 5 zile. M -am trezit cu mici ingrediente proaspete și o mulțime de capse de cămară, făcând astfel această situație perfectă pentru coacere. De asemenea, Bennett nu avea chef de tort de ciocolată (introduceți aici expresia facială care scade maxilarul), așa că m-am abținut să fac tortul meu de făină de nucă de cocos cu ciocolată, care poate servi cu ușurință 6+ și am încercat să fac o versiune mai mică de împărtășit.

Nu este un secret. Îmi place ciocolata, mai ales când pot scăpa de a mă bucura în mijlocul zilei pentru o gustare sau pentru desert. Acest tort de ciocolată este diferit de majoritatea prăjiturilor de ciocolată în sensul tradițional – greu, dens textural, dens caloric și încărcat cu zaharuri. Această rețetă este chiar opusă, conține fibre, proteine, mai mică în carbohidrați și zahăr decât majoritatea celorlalți și suficient de ușoară pentru a se bucura ca o gustare de amiază cu fructe de pădure proaspete sau desert cu frișca mea preferată de nucă de cocos.

opțiunile …

Există două opțiuni cu acest tort, puteți face cu ușurință acest lucru pentru a servi una (deși ar fi o porție foarte mare), dar prefer să tratez acest lucru ca două porții sau să împărtășesc cu cineva. După cum știți cu toții, nu mă refer la definirea alimentelor după numere sau calorii, ci doar să rețineți dacă acest lucru a fost tratat ca un singur tort de servire, ar fi în jur de 400+ calorii (10g zahăr, 20g proteină, 25g de grăsime, 40g carbohidrați, inclusiv fibre); Împărțiți -le doar în două dacă faceți -o pentru două porții, simple ca asta! Primul informații despre nutriție mai detaliate, trebuie doar să urmați sugestia mea aici. Deoarece aveți opțiunea de a face acest lucru într-o porție sau două, iată câteva dintre sugestiile mele atunci când coaceți: mă bucur cel mai mult de acest tort atunci când este copt într-o tigaie mică de fontă de 7 până la 8 inci sau puteți împărți bătăile și Coaceți în două ramekine individuale de 6-8 uncii. Ambele se vor dovedi fantastice, atunci când sunt îndoieli cu timpii de gătit să folosească întotdeauna un tester de tort (adică cuțit curat, scobitoare etc.) pentru a testa mijlocul pentru a se asigura că este gătit; Va ieși curat când va fi terminat. Decorați și mai sus chiar înainte de servire.

* timp. Tortul cu ciocolată este un lucru, dar a avea făină de porumb într -un tort de ciocolată este un lucru nou pentru majoritatea dintre voi, știu pentru că a fost complet nou pentru mine când am făcut -o în zbor. Pe lângă utilizarea făinii de porumb în acest tort, este excelent pentru un fel de mâncare lateral gros și cremos, poate fi adăugat la supe și tocanite pentru a se îngroșa, poate fi făcut în clătite, sau gătit cu bulion de legume și se bucură simplu. De asemenea, dacă este posibil să optezi pentru o masă organică de porumb, cum ar fi acest brand aici, deși există încă lipsa de dovezi cu alimente OMG pentru sănătate, mărcile oferă acele soiuri.

Îmi place să servesc acest tort de ciocolată cu zmeură proaspătă și lapte de caju de vanilie încălzit pe lateral. Dacă este pentru desert, voi lua și mai mult timp și atenție pentru a face acest lucru mai special, bătând o parte din frișca mea cu lapte de nucă de cocos cu câteva zmeură amestecate în el, prăjind o mică mână de alune tocate și topându -l cu mentă proaspătă mentă proaspătă . Dar îl înțeleg, nu avem cu toții timp să facem aceste topping -uri de fiecare dată când vrem să ne bucurăm de puțină ciocolată, astfel încât să vă puteți bucura cu siguranță de această simplă!

  • Tort de porumb cu ciocolată cu tigaie, pentru doi Tip de rețetă: desert Autor: McKel Hill, MS, RD, LDN Timp de pregătire: 10 minute Timp de gătit: 20 de minute Timp total: 30 de minute Servește: 1-2 porții O prăjitură delicioasă de ciocolată cu un singur, fără gluten, cu polenta abundentă. Bogat în fibre, proteine ​​și calorii scăzute. GF Ingrediente
  • 1/2 lingură ulei de nucă de cocos
  • 1 uncie de ciocolată neagră (60-80% cacao)
  • 1 lingură sirop de arțar
  • ¼ linguriță Extract de vanilie
  • 1 ou întreg, bătut
  • 1 albus de ou, bătut
  • 1 lingură făină de orez brun
  • 2 linguri de cacao pulbere
  • 2 linguri de porumb, pământ într -o făină
  • 1 lingură făină de nucă de cocos
  • 1/2 linguriță de copt PROID
  • 1/4 cană lapte de migdale
  • ciupit de sare de mare
  • Instrucțiuni

    1. unsoare cu ulei de nucă de cocos două ramekine de 6 uncii sau 1 tigaie din fontă de 9 inci.
    2. Preîncălziți cuptorul la 375 grade f.
    3. Într -o cratiță, topiți uleiul de nucă de cocos și ciocolata la foc mic, amestecând pentru a vă asigura că ciocolata nu arde. Odată netedă, amestecați sirop de arțar și vanilie.
    4. Adăugați făina de orez brun, făina de porumb, apoi adăugați oul întreg bătut și albusul de ou și bateți până când totul este încorporat. Adăugați lapte de migdale și continuați să amestecați.
    5. Folosiți o spatulă pentru a împărți bătutul uniform între cele două ramekins sau turnați în 1 tigaie din fontă dacă faceți 1 tort mare.
    6. Coaceți la 375 grade F timp de 18-20 minute sau până când un tester iese curat.
    7. A servi: Dollop Fresh Cocos Whip Frură și fructe de pădure proaspete deasupra.
    Note Acest lucru poate fi realizat în avans, pur și simplu înfășurați ramekins sau tigaia din fontă în folie de plastic și depozitați în frigider. Apoi coaceți când este gata. Păstrează 2 zile ca asta. 3.2.2802

    Sper să vă bucurați cu toții de această rețetă la fel de mult ca și am distrat să o testați, apoi să o re-testați, apoi să o testați din nou doar pentru a vă asigura că este bun & amp;#128521; Arată -mi creațiile tale prin #NutritionStriped

    xx McKel

    Pregătește -te pentru o petrecere în gură, serios, o petrecere în Insulele Grecești. Împărtășesc cu toți astăzi o rețetă pe care am făcut -o de ani buni ca prânz sau o cină rapidă, aceste ambalaje de salată mediteraneană sunt încărcate cu arome mediteraneene, texturi opuse și sunt incredibil de simple de făcut. Îmi place să folosesc Rainbow Chard ca alternativă la ambalajele standard; A avea ceva ușor, răcoritor și mai mic în carbohidrați ca înveliș este o combinație excelentă pentru salată deja bogată în carbohidrați, aici. Promit că chiar și cei mai pictiți dintre mâncători se vor bucura de această rețetă, este excelent ca o intrare, o farfurie laterală sau chiar o păpușă pe deasupra salatei dvs. de frunze întunecate preferate pentru un impuls de proteine, grăsimi sănătoase și minerale.

    Minie minunată. Milletul este unul dintre boabele de bază pe care le am întotdeauna în cămară, este un cereale fără gluten similar cu quinoa și este perfect pentru a le folosi atât pentru mâncăruri dulci, cât și pentru savuroase. Folosesc mei în această rețetă ca un cereale bogate în proteine ​​și fibre pe bază de plante, alături de câteva condimente și arome mediteraneene uimitoare. Millet conține, de asemenea, cantități bune de magneziu, care sunt incredibil de importante pentru funcția noastră musculară și nervoasă- mulți oameni care mănâncă tristul (dieta americană standard) nu obțin suficient de mult de magneziu prin alimentele noastre.

    Chiar dacă, din păcate, nu am vizitat nicio locație apropiată de Mediterana, am un respect profund pentru bucătăria lor proaspătă și sezonieră. Vizitarea Greciei printre alte locații din Mediterana este cu siguranță pe lista mea de călătorii de iubiri și de globul meu (la care sperăm să ajungem în următorul an!). Ceea ce îmi place în special despre bucătăria mediteraneană este simplitatea și utilizarea ingredientelor cu adevărat proaspete, chiar dacă există multe variații de bucătărie în acele locații, toate au o temă în comun, proaspăt este întotdeauna prioritară.

    Îmi place să fuzionez diferite culturi într -o singură masă, de fapt sunt un mare fan în acest sens, în special cu rădăcinile mele scandinave și dragostea profundă pentru mâncarea indiană, mâncărurile mediteraneene și, desigur Aceste ambalaje de salată reprezintă o mare reprezentare a utilizării ingredientelor din Mediterana, cerealele de mei cel mai popular utilizat în India și Africa; Cupluri cu conceptul de bucătărie ușoară, portabilă și simplă din America. Cel mai mare accent pe aceste ambalaje de salată sunt totuși ingredientele, bucățile bune care împachetează un pumn imens de aromă! Capre, roșii uscate la soare, măsline Kalamata, ulei de măsline, muștar Dijon, ceapă roșie, smochine uscate și semințe de dovleac contribuie cu multe arome delicioase; Obțineți sărăcie de la capere și măsline împreună cu o textură mastică, un indiciu de bogăție din uleiul de măsline și roșii uscate la soare, o mușcătură de zestie din pansamentul Dijon și smochine uscate pentru a-i da un echilibru dulce. Îmi place să adaug semințe de dovleac de proteine ​​și zinc bogate în acest fel de mâncare pentru a se juca cu texturile puțin, meiul și majoritatea ingredientelor utilizate toate au o textură mastică similară, așa că este plăcut să ai un pic de crunch.

    Nu respingeți elvețienii. Chard elvețian (a.k.a. Rainbow Chard, Chard), este prospect nanovein unul dintre verdeața mea preferată cu frunze întunecate, pe care să o folosesc pentru un carbohidrat scăzut, fără gluten natural, înveliți crud! Sunt incredibil de versatili, ceea ce înseamnă că puteți literalmente să rulați orice într-o frunză de chard elvețiană și să o numiți o zi portabilă și delicioasă. Mai ales excelent pentru aceia dintre voi care doresc să vă uitați aportul de carbohidrați sau dacă sunteți într-un program specific de pierderi de grăsime, cum ar fi unii dintre clienții mei- nu sacrificați nicio aromă în timp ce stimulați nutrienții și fibra din dieta dvs. Chard elvețian, la fel ca multe verzi cu frunze întunecate, conțin cantități uimitoare de vitamina K, A, E, antioxidanți, fibre, un pic de proteine ​​și minerale de întărire a oaselor precum calciu, magneziu, cupru și fier.

    modalități de a folosi chard elvețian // încercați să le umpleți cu un avocado, suc de lămâie și sare de mare pentru o gustare rapidă; Umpleți -vă cu falafel cu ierburi, umpleți cu umplutură de taco veggie de primăvară, brânză clasică de caju sau chiar o banană cu puțin unt de migdale – aveți încredere în mine, poate suna ciudat, dar este o gustare minunată din mers și o modalitate excelentă de a -i duce pe copii să fie Mănâncă verdeața lor!

    Adăugați extras | Încercați să adăugați câteva suplimente pentru a face acest fel de mâncare mai plin de inimă dacă alegeți!

    • Adăugați 3 linguri de semințe de cânepă (produce aproximativ 10 g de proteine!)
    • Adăugați somon afumat sau orice alt pește sălbatic prins de care vă bucurați
    • Adăugați 1/2-1 cană năut sau linte
    • Adăugați tempeh organic sau tofu

    Mediteranean Millet Salad Wraps Tip de rețetă: intrare Autor: McKel Hill, MS, RD, LDN Timp de pregătire: 10 minute Timp de gătit: 30 de minute Timp total: 40 min Servește: 4 O salată mediteraneană fără gluten, făcută cu mei, condimente mediteraneene și un sos delicios. Gf vgn Ingrediente

    • 2 căni apă filtrată
    • 1/2 cană stoc de legume
    • 1 cană de mei uscat
    • 1/2 cană smochine uscate, tocat
    • 1/4 cană semințe de dovleac brute
    • 4-6 frunze mari de coajă de curcubeu elvețian, De-Stemmed
    • sos //
    • 1/3 cană ceapă roșie, tocat
    • 1/4 cană roșii uscate la soare, tocat
    • 1/4 cană măsline kalamata, tocat
    • 2 linguri de muștar Dijon
    • 2 lingurițe de cidru de mere (brută, nepasteurizată)
    • 1 lingură capere
    • 1 lingură ulei de măsline
    • 1 usturoi de cuișor, tocat
    • suc de 1 lămâie
    • 2 linguri în stil grecesc amestec de condimente*
    • piper negru măcinat proaspăt după gust

    Instrucțiuni

    1. Millet //
    2. [

    3. În timp ce meiul gătește, faceți pansamentul într -un mic bol de amestecare.
    4. Adăugați toate ingredientele „sos” într -un bol și amestecați pentru a se combina, nu ezitați să adăugați mai mult ulei de măsline pentru a se combina cu consistența dorită.
    5. Odată ce meiul se termină, turnați sosul peste mei și amestecați semințe de dovleac, smochine tocate și reglați condimentele după gust.
    6. Amestecați până la combinat.
    7. Puteți servi salata de mei așa cum este, sau scoateți aproximativ 1/2 cană de amestec într -o bucată de chard elvețian și rostogoliți -vă înainte de servire.
    8. Bucurați -vă de cald sau rece.
    Note Îmi place să folosesc amestecul de condimente grecesc McCormick pentru această rețetă, dar orice amestec grecesc sau mediteranean pe care îl puteți găsi ar fi minunat! 3.2.2700

    Cred că vă veți bucura cu adevărat de această rețetă! Îmi place să vă văd recreetele, așa că continuați să mă etichetați folosind #NutritionStriped și comentați mai jos.

    au o zi frumoasă,

    xx McKel

    Descoperiți soiurile uimitoare de ceai și beneficiile lor pentru sănătate și modalitățile prin care puteți întâmpina acest ritual în rutina dvs. zilnică.

    ceaiul deține un loc foarte special în viața mea. Știu că unii dintre voi s -ar putea să vă gândiți că este că o mâncare sau o băutură ciudată poate ține atât de mult spațiu în viața unei persoane, dar este adevărat.

    Este mult mai mult decât o băutură fierbinte, este ritualul, rutina, momentul actual și mindfulness cultivate în timpul confecționării ceaiului și a împărtășirii ceaiului cu cei dragi, ceea ce îl face atât de special. Mă bucur cu adevărat de întregul proces de încălzire a ibricului, așteptând să aud fluierul, turnând apa caldă și lăsându -l să se odihnească înainte de a -mi smulge mâinile în jurul caniului și de a mă bucura de o ceașcă.

    Deci, dacă ceaiul are deja un loc special în viața ta sau abia începeți să aflați mai multe despre consumul de ceai, sper că această postare vă va îndruma pentru a vă alege preferatele. Tot ce trebuie este cana preferată, apa caldă și ceaiul. Apoi, este vorba doar de a te bucura de moment. Urale!

    De ce ceaiul este atât de bun pentru tine!

    1. luptă cu radicalii liberi
    2. este o băutură excelentă cu conținut scăzut de calorii sau fără calorii pentru a vă bucura zilnic (doar în siguranță și moderat)
    3. Ceaiul verde poate îmbunătăți rezistența la exerciții fizice
    4. reduce bolile cardiovasculare
    5. ajută la combaterea cancerului (citiți mai multe aici și aici și aici și aici și aici)
    6. se hidratează
    7. poate ajuta la reducerea sindromului metabolic și la reducerea circumferinței dimensiunii taliei
    8. Poate util pentru cei cu diabet
    9. crește densitatea osoasă
    10. poate ajuta la reducerea daunelor oxidative din partea fumătorilor
    11. îmbunătățește sănătatea creierului
    12. are un gust uimitor!

    cele mai frecvente tipuri de ceai și cum să le faci

    ceai negru

    Ceaiurile negre sunt unul dintre cele mai populare soiuri de ceai aici, în America de Nord, dar și în alte culturi iubitoare de ceai din întreaga lume! Ceaiul negru se face prin rularea frunzelor de ceai și a -i vânătăi, ceea ce provoacă oxidarea rapidă a frunzei (de exemplu, gândiți -vă când tăiați într -un măr sau avocado și cum se maro repede.

    Aceasta este oxidare!). Oxidarea ajută la creșterea aromei și îndrăzneala frunzei de ceai, care este apoi uscată și transformată într -o pulbere pentru pungi de ceai sau lăsată în forma sa de frunze libere.

    ceaiul negru conține cofeină care reprezintă aproximativ jumătate din cantitatea de ceașcă standard de cafea, așa că dacă vă urmăriți aportul de cofeină, aș limita ceaiul negru sau aș opta pentru un ceai din plante fără cafeină.

    • My Favorite: London Fog (un amestec de ceai Earl Grey + Lavandă + lapte de migdale + miere)
    • gust: îndrăzneț, pământesc, astringent, citrus, ușor fructat, robust

    Make it: Brew ceai negru cu apă aproape de fierbere și lăsați abrupt timp de 2-4 minute

    ceai pe bază de plante

    În primul rând, ceaiul din plante nu este din punct de vedere tehnic un „ceai”, deoarece este o combinație de condimente, ierburi, flori sau oricare dintre cele menționate combinate cu un tip de ceai. De exemplu, ceaiul verde de mentă este o combinație de frunze de ceai de mentă și de ceai verde.

    Acestea sunt ceaiuri fantastice pentru aceia dintre voi, tocmai începând să bea ceai, deoarece tind să aibă arome mai familiare și pot fi fructate, natural dulce și delicioase.