Proenzi Artrostop Rapid+ elasticitate și flexibilitate in articulatii

Cum oferi articulatiilor tale ingrijirea de care au nevoie?

Pastrarea sanatatii articulatiilor este esentiala pentru mentinerea calitatii vietii pe termen lung. Insa, uneori nu stim cum sa raspundem mesajelor pe care corpul ni le transmite. Proenzi te poate ajuta sa oferi articulatiilor tale suportul si nutrientii de care au nevoie.

Pentru flexibilitate

Nu lasa articulatiile sa-ti incetineasca ritmul! Asigura articulatiilor tale suportul de care au nevoie. Proenzi Rapid + sustine mobilitatea articulatilor si ajuta la procesul natural de regenerare a cartilajului articular. Recomandat pentru sustinerea sanatatii tuturor articulatiilor – articulatia genunchiului, articulatia soldului, articulatia mainii si coloana vertebrala.

Foarte multi dintre noi, realizeaza ca este nevoie sa-si ingrijeasca articulatiile doar atunci cand ajung sa se confrunte cu dureri si probleme ale acestora.

Miscare

Articulatiile au fost facute pentru miscare. Sa faci miscare zilnic inseamna sa iti intaresti muschii, care vor oferi un sprijin suplimentar pentru articulatii. Este important ca exercitiile zilnice sa fie adaptate la varsta si starea dumneavoastra de sanatate. In caz contrar, exercitiile ar putea cauza mai mult rau decat bine pentru articulatii.

Mai multa grija la ce mancam

Asemeni oricarei diete, dieta pentru sustinerea sanatatii articulatiilor trebuie sa fie foarte echilibrata pentru a asigura organismului toti nutrientii, vitaminele si mineralele. Modul in care te hranesti este esential atunci cand ai probleme cu articulatiile.

Cauze ale deteriorarii cartilajului

 • Boli autoimune
 • Deficiente nutritionale
 • Un stil de viata nepotrivit
 • Patologia structurii anatomice

In plus, greutatea in exces, activitatile fizice nepotrivite, precum si farmacoterapia intensiva, pot duce la numeroase afectiuni la nivelul articulatiilor.

Ma simt mai flexibil. Ce altceva pot face?

In timp ce Proenzi ArtroStop Rapid+ asigura ingrijirea necesara pentru articulatiile dumneavoastra, printr-un stil sanatos de viata sanatos puteti contribui suplimentar la sustinerea sanatatii cartilajului.

 1. Mancati pana la 5 mese pe zi.
 2. Beti multe lichide (6-8 pahare de apa sau ceaiuri de fructe sau de plante).
 3. Alegeti alimente cu indice glicemic scazut (de exemplu: cereale integrale, legume si produse lactate).
 4. Limitati consumul de alimente de origine animala.
 5. Combinati carbohidratii si proteinele.
 6. Evitati substantele cu efect negativ asupra absorbtiei calciului, cum ar fi: alcoolul, cafeaua, tutunul, zaharul alb sau excesul de carne si sare.
 7. Evitati produsele cu un continut ridicat de acid oxalic.

Sursa: www.proenzi.ro