Ismeretlen tények a legjobb sportfogadási webhelyekről és alkalmazásokról: A 10 legjobb online sportfogadó…

Ismeretlen tények a legjobb sportfogadási webhelyekről és alkalmazásokról: A 10 legjobb online sportfogadó…

Pritzker június 28-án írta alá a költséget. A költséget, az SB 690-et, több mint 900 oldalon ellenőrizték, és a sportfogadásokat is, amelyek eredetileg valójában saját alapon alapultak, fedezték, hogy egy elhúzódó jogi ülésen átmenjenek. , a chicagói székhelyű Thrill Road Interactive tulajdonában lévő speciális sporttevékenységek COVID-19-hez kapcsolódó bezárásának előestéjén az Egyesült Államokban.

A vadonatúj Illinois-i sporttevékenységekre vonatkozó fogadási szabályozás lehetővé teszi az egész államra kiterjedő kiskereskedelmet, valamint az internetes sportfogadást a,,, és. Az államban nincsenek törzsi szerencsejáték-vállalkozások. Az állami szabályozó hatóságok minden bizonnyal három önálló mobil sporttevékenység-fogadási engedélyt is kiadnak, bár ezeket csak az első „főengedély” kiadása után legalább 18 hónap elteltével lehet kiadni (ami 2020 júniusában történt, az alábbiakban felsorolva). .

A Follower, a Battle Sportsbook és azok valószínűségei átalakulnak. Jelentős előrelépésként (komolyan, ez a NOWHERE-ből jelent meg) a mexikói Caliente Interactive sportfogadó céget jelentették be az egyetlen nyertes licitálóként egy csak online sportfogadási licencre Illinois államban. A Caliente egy kedvelt sportfogadó Mexikóban, de Amerikában egyáltalán nincs jelen.

De elegendőt engednek a 20 millió dolláros licencköltség kifizetésére, így hamarosan megértjük őket. A White Sox egy szívszorítót veszít, mivel 11 inningben 4-3-ra kikap a Baltimore Orioles ellen. A White Sox a verseny nagy részében 2-1-et követett, és a 7. és a 8. inningben 2 futással összeszedte magát, így 3-2 lett.

Ez volt Stowers kezdetben a nagy ligában elfoglalt hazai pályafutása, 08/26. A Cubs elkerülhetetlenül feladta az 5 meccses dőlésszögét a kártyákkal, amikor a tegnap esti meccsen 8-3-ra elbuktak. Marcus Stroman rögtön az ugrásnál harcolt, amikor 3 futást engedélyezett az első inningben, és végül 5 futást is felhagyott az 5 inning alatt.

Ian Happ volt az egyetlen fényes terület a hazai pályán, mivel 3 a 4 ellenében végzett 2 RBI-vel. 08/26 A Chicago Bears teljesítette figyelemre méltó egyhetes visszatérését, erős 27-11-es sikerrel a Seattle Seahawks ellen az ESPN-n. A Bears teljes sikere volt, mivel mindhárom szakasz különböző időpontokban kattant.

Olvassa el ezt a jelentést a gyerekeknek szóló online fogadásokról – Axios

A Bears defensive line, Robert Quinn sack zenész nélkül is videóra vett 3 sacket és 8 általános QB találatot. A Seattle-i hátvédek, Geno Smith és Jacob Eason folyamatosan kényszer alatt voltak, miközben a Bears DL az este folyamán a Seattle-i szabálysértés miatt a zsebébe esett. Bár ez egy átmeneti év Chicago számára, ahol rengeteg képességet dobtak el, a Bears jól edzős csapatnak tűnik az előszezon elején, 08/26 A White Sox visszautazik a Guaranteed Rate Fieldbe, hogy kezelje. az Arizona Diamondbacks 7:10 CT-nél.

Cueto 6-5 éves, 2,58 éves. Tegnap este 1xbet-bonusz.com után a White Sox még mindig négy játékkal visszakerült az AL Central kiinduló helyére, de az AL wild card mögött öt videojátékra került. A kölykök Milwaukee-ba utaznak, hogy megpróbáljanak fosztogatót játszani divíziós ellenfelük, Makers ellen.

Steele 4-7-re áll 3. 25-ös periódusával a Cubs az utolsó négy rajtjából hármat megnyert. Peralta 4-3 a 4. 08 IDŐSZAKAL. A játékidő 7:10 CT. A Bears holnap, augusztus 27-én vívja a harmadik és egyben utolsó előszezoni videojátékát a Cleveland Browns ellen. A meccs kezdetben a Power Stadiumban, Clevelandben 6:00 CT-kor lesz.