Modalitati de plata

Plata prin sistem Ramburs / Plata la Destinație – Ramburs / Cash


Alegeti aceasta varianta daca doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre curierul. La ridicarea coletului veti achita contravaloarea comenzii si taxele de transport (taxa de transport se aplica la comenzii cu valoare sub 300 Ron – TVA inclus)

Pentru comezi ce depasesc valoarea de 300 de lei trasportul este gratuit.

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul . SQUARE TRANSILVANIA S.R.L. din Intorsura Buzaului. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata online cu cardul / Credi Card / Debit Card /


Pentru plata prin card sunt acceptate cardurile MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron (şi cardurile obişnuite de salarii).
Optând pentru această variantă, plata prin card, veţi fi redirecţionat către o pagină securizată, unde vi se va cere să introduceţi detaliile cardului dumneavoastră. Euplatesc.ro funcţionează pe sistemul autorizare/încasare. În momentul în care aţi făcut o precomandă, banii vor fi doar blocaţi în contul dumneavoastră, iar atunci când se poate face dovada primirii precomenzii de către pacient, banii vor fi transferaţi din contul cardului dumneavoastră în contul nostru. În cazul în care expedierea produsului nu a fost făcută în timp util, suma va fi deblocată în maxim 30 zile, conform legilor în vigoare. Pentru mai multe detalii şi informaţii privind sistemul securizat de plată online, vă rugăm să accesaţi pagina partenerului nostru Euplatesc.ro.

Nota informativa !

„Phishing-ul” reprezintă o nouă tehnică de furt al datelor sensibile (în special a numărului de card). Aceasta constă în reproducerea exactă a unei pagini de internet, care deşi este identică cu originalul, este o imitaţie. Poate afişa inclusiv adresa de Internet în bara de adrese. Pentru a vă proteja trebuie neapărat să verificati următoarele:

  • Adresa de activare a cardului să fie: http://www.activare3dsecure.ro/
  • Bara de stare din partea de jos a navigatorului să fie afişată şi să se afişeze lăcăţelul galben (care arată că pagina este securizată).
  • Navigatorul nu trebuie să dea nicio eroare de securitate!

Adresa pentru care a fost emis certificatul de securitate să fie exact cea de mai sus.
Click-aţi pe lăcăţel. Verificaţi ca pe certificatul de securitate să scrie:
Issued to: www.activare3dsecure.ro

 

Ordin de plata / Trasfer bancar


Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de adioDURERE.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari sau prin confirmarea automata primita din partea sistemului de platii adioDURERE.ro

Puteti plati de la orice banca la care aveti un cont curent sau un card. Poti face plata mult mai usor daca ai activat serviciul de Internet Banking / Mobile Banking / Home Banking (denumirea difera in functie de banca).
•    Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii in contul metionat mai jos.
•    Procesarea platii dureaza aproximativ 24 ore.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Viramentul bancar se face de la orice banca in conturile de mai jos, date ce pot fi regasite pe confirmare comezi cat si pe factura fiscala emisa in mod automat de adioDURERE.ro:

S.C. SQUARE TRANSILVANIA S.R.L.
Sediu Social: Str. Teiului Nr. 722 H, camera 1, Comuna Prejmer, Jud. Brasov
Punct de lucru: Mihai Viteazu nr. 204, Intorsura Buzaului, Jud. Covasna
Reg. Com.: J08/2808/2007
CIF: RO22589854

Banca: Raiffeisen Bank, agentia Intorsura Buzaului
IBAN: RO83 RZBR 0000 0600 0981 0255