Bomboane Calmotusin, Dacia Plant, 20 dropsuri

25,00 lei

În stoc

Formula naturala, complexa, cu 7 plante medicinale, 5 uleiuri esentiale, miere de salcam si nectar din flori de cocos, conceputa pentru decongestionarea cailor respiratorii si usurarea respiratiei.

Produsul nu contine coloranti si conservanti.

Forma prezentare: 100 g

Descriere

Formula naturala, complexa, cu 7 plante medicinale, 5 uleiuri esentiale, miere de salcam si nectar din flori de cocos, conceputa pentru decongestionarea cailor respiratorii si usurarea respiratiei.

PRODUSUL:

  • este realizat din INGREDIENTE NATURALE, FARA ZAHAR, indulcit cu NECTAR DIN FLORI DE COCOS;
  • contine 7 PLANTE si 5 ULEIURI ESENTIALE;
  • este realizat conform cerintelor europene de calitate si siguranta alimentara;
  • FARA COLORANTI si CONSERVANTI.

Contribuie la

  • ajuta la degajarea cailor respiratorii si la mentinerea secretiilor normale din tractul respirator;
  • are efect calmant, emolient si placut asupra gatului, faringelui si corzilor vocale;
  • sustine respiratia si ajuta la confortul respirator.

Mod de administrare

Adulti si copii cu varsta de peste 5 ani: cate 1 bomboana de 3-5 ori pe zi. Bomboanele nu se mesteca si nu se inghit intregi.

Contraindicatii

Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Precautii

Se consuma cu prudenta de catre persoanele cu diabet zaharat.

Ingrediente: glucoza ( 54,64%) ; cocos (Cocos nucifera) – nectar din flori cristalizat (36,43%); miere de salcam (7,29%); extract moale din amestec de plante* (0,73%); eucalipt – mentol (0,62%) ; uleiuri esentiale** (0,29%). *amestec de plante: patlagina (Plantago lanceolata) – frunze (30%); isop (Hyssopus officinalis) – parti aeriene (20%); nalba-mare (Althaea officinalis) – radacini (20%); ciubotica-cucului (Primula officinalis) – parti aeriene (10%); scai-vanat (Eryngium planum) – parti aeriene (10%); lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) – radacini (5%); ghimbir (Zingiber officinale) – radacini (5%). **uleiuri esentiale: eucalipt (Eucalyptus globulus) (38,16%); anason (Pimpinella anisum)(24,16%); menta – salbatica (Mentha arvensis)(12,56%); portocal-dulce (Citrus sinensis)(12,56%); lamai (Citrus limonum)(12,56%).