Ceai de Armurariu, Dacia Plant, 100 g

5,00 lei

În stoc

Ceaiul de Armurariu prin proprietatile sale miraculoase contribuie la protejarea si regenerarea celulelor hepatice, este recomandat pentru a indeparta compusii toxici din ficat, sustine si normalizeaza functiile hepatice, iar atunci cand suferiti de intoxicatie cu alcool, medicamente, chimioterapice si virusi, ceaiul de armurariu va ajuta sa va reveniti imediat.

Produsul nu contine coloranti si conservanti.

Forma prezentare: 100 g

Descriere

Ceaiul de Armurariu prin proprietatile sale miraculoase contribuie la protejarea si regenerarea celulelor hepatice, este recomandat pentru a indeparta compusii toxici din ficat, sustine si normalizeaza functiile hepatice, iar atunci cand suferiti de intoxicatie cu alcool, medicamente, chimioterapice si virusi, ceaiul de armurariu va ajuta sa va reveniti imediat.

De ce ceaiurile Dacia Plant?
Ceaiurile de la Dacia Plant sunt realizate din plante medicinale autohtone. Gustul si proprietatile plantelor se pastreaza nealterate, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare.

  • Plantele din ceaiuri nu sunt tratate termic sau chimic.
  • Sunt conforme cu standardele de calitate europene.
  • Nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali.

Contribuie la

  • protejarea si regenerarea celulelor hepatice;
  • indepartarea compusilor toxici din ficat;
  • tonifierea ficatului;
  • sustinerea si normalizarea functiilor hepatice;
  • protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si a radicalilor liberi, cauzati de intoxicatie cu alcool, medicamente, chimioterapice si virusi.

Actuni: 

  • hipocolesterolemiant;
  • galactogog;
  • neurotrofic şi neuroprotector;
  • antitumoral.

Mod de administrare

Intern:
Pulberea cu administrare sublinguala– planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita  de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
Maceratul la rece – se prepara dintr-o lingura de planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Infuzia – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.

Contraindicatii

Intoleranta la armurariu.

Ingrediente:armurariu (Silybum marianum) – fructe.

Armurariu, inca din cele mai vechi tmpuri, se folosea in hepatitele virale A, B, C şi D, hepatite cronice toxice sau metabolice, ciroza hepatica, steatoza hepatica, cancer si metastaze hepatice insuficienta hepatica, intoxicatii cronice cu substante chimice sau ciuperci, tratamente cu medicamente cu potential hepatotoxic, stari de oboseala si surmenaj alcoolism.