Ceai de Papadie, Dacia Plant, 50 g

6,00 lei

În stoc

Ceaiul de papadie este recomandat pentru afectiunile ficatului si ale splinei, sustine secretiile digestive (gastrice, pancreatice si intestinale) pentru producerea si eliminarea bilei, contribuie la detoxifierea organismului.

Produsul nu contine coloranti si conservanti.

Forma prezentare: 50 g

Descriere

Ceaiul de papadie este recomandat pentru afectiunile ficatului si ale splinei, sustine secretiile digestive (gastrice, pancreatice si intestinale) pentru producerea si eliminarea bilei, contribuie la detoxifierea organismului.

De ce ceaiurile Dacia Plant?
Ceaiurile de la Dacia Plant sunt realizate din plante medicinale autohtone. Gustul si proprietatile plantelor se pastreaza nealterate, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare.

  • Plantele din ceaiuri nu sunt tratate termic sau chimic.
  • Sunt conforme cu standardele de calitate europene.
  • Nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali.

Contribuie la

  • sustinerea producerii si eliminarii bilei;
  • sustinerea secretiilor digestive (gastrice, pancreatice si intestinale);
  • cresterea poftei de mancare;
  • eliminarea lichidelor retinute in exces in corp;
  • normalizarea tranzitului intestinal incetinit;

Mod de administrare

Intern:
Pulberea cu administrare sublinguala– planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
Maceratul la rece – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Infuzia – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.

Contraindicatii

Intoleranta la papadie.
Ingrediente: papadie (Taraxacum officinale) – frunze.

Papadia face parte din familia Asteraceae.Originara din Europa si Asia, papadia este o planta cunoscuta si folosita de mii de ani pentru tratarea diferitelor boli. Astfel, medicina traditionala o utilizeaza pentru tratarea afectiunilor ficatului, dischinezii biliare, colecistite, stimularea secretiilor pancreatice, indigestii, afectiuni hepatice (insuficienta hepatica, hepatite, congestie hepatica) si splinei, litiaza renala si biliara pentru tratamentul hepatitei.