Tinctura Anghinare, Dacia Plant, 50 ml

11,00 lei

În stoc

Produsul este recomandat pentru normalizarea colesterolului, sanatatii colecistului si a ficatului, avand efect laxativ si diuretic.
Produsul nu contine coloranti si conservanti.

Forma prezentare: 50 ml

Descriere

Tinctura de Anghinare  este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din frunzele plantei Cynara scolymus. Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp. In comparatie cu metoda clasică de productie, Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata care permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.
Recomandari:
  • ajuta la protectia celulelor hepatice;
  • favorizeaza productia de bila;
  • mentine greutatea normala;
  • sustine sanatatea ficatului si functia digestiva;
  • ajuta la mentinerea normala a nivelului lipidelor sanguine.

Mod de administrare

conform prospectului.

Contraindicatii

conform prospectului.

Precautii

La persoanele cu sensibilitate gastrica se recomanda administrarea produsului dupa masa.

Contribuie la

  • ajuta la protectia celulelor hepatice,
  • favorizeaza productia de bila,
  • mentine greutatea normala,
  • sustine sanatatea ficatului si functia digestiva,
  • ajuta la mentinerea normala a nivelului lipidelor sanguine.

Ingrediente: extract 1:3,75 in solutie hidroalcoolica (alcool etilic/apa – 35/65 in raport de masa) din frunze de anghinare (Cynara scolymus). Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali.

Afectiuni: Cardiovascular, Digestiv
Despre Anghinare
Anghinarea face parte din familia Asteraceae, fiind una dintre cele mai vechi plante cunoscute in istoria umanitatii. Originara din Etiopia, planta a fost adusa in Europa de SUd, traversand Egiptul Antic, unde a fost consemnata in desenele vechilor civilizatii. Grecii si romanii utilizau anghinarea pentru mentinerea sanatatii ficatului si vezicii biliare. In secolul al XVI-lea, in Europa era considerata o leguma nobila, fiind consumata numai de catre membrii casei regale si de oamenii foarte bogati. In medicina traditionala anghinarea se folosea pentru: fiere lenesa, colesterol marit, grasimi in sange, obezitate si detoxifierea ficatului. In compozitia plantei au fost identificate urmatoarele substante bioactive: derivati cafeoli-chinici (acid clorogenic si cinarina), flavone (cinarozida, scolimozida, luteolina si cinarotriozida), lactone sesquiterpenice (cinaropicrina, dehidrocinaropicrina, grosheimina si cinarotriol), insulina, compusi triterpenici (lactucerol, taraxasterol), steroli, o sapogenina steroidica, taninuri, mucilagii, pectine, aminoacizi, enzime si acizi organici.