Proenzi Artrostop Rapid+ elasticitate și flexibilitate in articulatii

Cum oferi articulațiilor tale îngrijirea de care au nevoie?

Păstrarea sănătății articulațiilor este esențială pentru menținerea calității vieții pe termen lung. Însă, uneori nu știm cum să răspundem mesajelor pe care corpul ni le transmite. Proenzi te poate ajuta să oferi articulațiilor tale suportul și nutrienții de care au nevoie.

Pentru flexibilitate

Nu lăsa articulațiile să-ți încetinească ritmul! Asigură articulațiilor tale suportul de care au nevoie. Proenzi Rapid + susține mobilitatea articulaților și ajută la procesul natural de regenerare a cartilajului articular. Recomandat pentru susținerea sănătății tuturor articulațiilor – articulația genunchiului, articulația șoldului, articulația mâinii și coloana vertebrală.

Foarte mulți dintre noi, realizează că este nevoie să-și îngrijească articulațiile doar atunci când ajung să se confrunte cu dureri și probleme ale acestora.

Mișcare

Articulațiile au fost făcute pentru mișcare. Să faci mișcare zilnic înseamnă să îți întărești mușchii, care vor oferi un sprijin suplimentar pentru articulații. Este important ca exercițiile zilnice să fie adaptate la vârsta și starea dumneavoastră de sănătate. În caz contrar, exercițiile ar putea cauza mai mult rău decât bine pentru articulații.

Mai multă grijă la ce mâncăm

Asemeni oricărei diete, dieta pentru susținerea sănătății articulațiilor trebuie să fie foarte echilibrată pentru a asigura organismului toți nutrienții, vitaminele și mineralele. Modul în care te hrănești este esențial atunci când ai probleme cu articulațiile.

Cauze ale deteriorării cartilajului

 • Boli autoimune
 • Deficiențe nutriționale
 • Un stil de viață nepotrivit
 • Patologia structurii anatomice

În plus, greutatea în exces, activitățile fizice nepotrivite, precum și farmacoterapia intensivă, pot duce la numeroase afecțiuni la nivelul articulațiilor.

Mă simt mai flexibil. Ce altceva pot face?

În timp ce Proenzi ArtroStop Rapid+ asigură îngrijirea necesară pentru articulațiile dumneavoastră, printr-un stil sănătos de viață sănătos puteți contribui suplimentar la susținerea sănătății cartilajului.

 1. Mâncați până la 5 mese pe zi.
 2. Beți multe lichide (6-8 pahare de apă sau ceaiuri de fructe sau de plante).
 3. Alegeți alimente cu indice glicemic scăzut (de exemplu: cereale integrale, legume și produse lactate).
 4. Limitați consumul de alimente de origine animală.
 5. Combinați carbohidrații și proteinele.
 6. Evitați substanțele cu efect negativ asupra absorbției calciului, cum ar fi: alcoolul, cafeaua, tutunul, zahărul alb sau excesul de carne și sare.
 7. Evitați produsele cu un conținut ridicat de acid oxalic.

Sursa: www.proenzi.ro