Sampon antimatreata DoneFree, 100 ml

Reduceri!

Prețul inițial a fost: 33,99 lei.Prețul curent este: 24,99 lei.

În stoc

DoneFree este un sampon antimatreata cu o formula unica ce combate matreata, reface echilibrul natural al scalpului si calmeaza senzatia de mancarime.

Descriere

DoneFree este un sampon antimatreata cu o formula unica ce combate matreata, reface echilibrul natural al scalpului si calmeaza senzatia de mancarime.

Proprietati:

  • Formula unica si eficienta prin combinatia de Miconazol , Climbazol si Antiderm Complex.
  • DoneFree® sampon contine Miconazol, Climbazol si Antiderm complex, formulare unica si speciala, conceputa impotriva matretii grase/uscate asociate cu mancarime si descuamarea scalpului.
  • Pentru un rezultat eficient se recomanda respectarea modului de utilizare al acestui sampon ce contine ingrediente active anti-matreata, CLIMBAZOL si MICONAZOL. Aceste ingrediente (antimicotice) ataca matreata distrugand ciuperca Malassezia furfur (Pityrosporum ovale), Tricophyton sp., Epidermophyton sp., Corynecacterium minutissimum. Al treilea ingredient, ANTIDERM complex, facand samponul sa aiba o combinatie unica si eficienta antimatreata.

Beneficii:

  •  Combate eficient matreata;
  •  Calmeaza senzatia de mancarime;
  • Reface echilibrul natural al scalpului, elimina exfolierea si ajuta la prevenirea reaparitiei matretii, lasand parul suplu, stralucitor si usor de pieptanat;

Ingrediente:

  •  Miconazolul este un agent antifungic care inhiba dezvoltarea fungilor la nivelul scalpului.
  •  Climbazolul opreste cresterea de Malessezia sp. si readuce echilibrul microflorei scalpului.
  •  Antiderm complex are efect calmant pentru pielea iritata si uscata . Are efect de protectie impotriva agentilor externi cu rol iritant. Reduce senzatia de mancarime asociata cu pielea sensibila. Contine sesquiterpene, diterpene si acizi terpenici care au un efect antiinflamator si de refacere a zonelor iritate.
  • Neem oil ( Azadirachta seed oil) este un ulei traditional Ayurvedic utilizat foarte mult in produsele cosmetice pentru rolul sau regenerant pentru pielea uscata si sensibila, in cazul nostru un scalp iritat, deshidratat asociat cu matreata.
  •  Tea tree oil (Uleiul de arbore de ceai) cunoscut pentru proprietatile antibacteriene si antifungice, este un ulei esential natural ce combate matreata asociata cu dermatita seboreica.

Prezentare: flacon 100 ml

Informații suplimentare

Brand

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa squarefarma@gmail.com.