Test de sarcina Surecheck Cassette, 1 bucata

12,99 lei

În stoc

PRECIZIE IN ORICE MOMENT

  • Testele de sarcina sunt discrete si usor de utilizat in orice moment al zilei, oferindu-va libertatea de a face testul oricand preferati.

TEHNOLOGIE SURECHECK AVANSATA

  • Testele Surecheck sunt elaborate cu tehnologia speciala Colloidal Gold care garanteaza o precizie de peste 99% din PRIMA ZI de intarziere a ciclului

Descriere

Test de sarcina Surecheck Cassette

Citirea rezultatelor pe Surecheck Cassette este rapida si usoara! Testele pot fi efectuate oriunde – permitandu-va confidentialitate completa si incredere in rezultate.

Citirea rezultatelor

  1. Distribuiti 3-4 picaturi din proba de urina in cavitatea testului. Puneti testul pe o suprafata plana, cu fereastra de rezultate orientata in sus.
  2. Pe fereastra de rezultate trebuie sa devina vizibila culoarea roz, care sa avanseze pe lungimea ferestrei. Acest lucru indica faptul ca testul functioneaza.
  3. Rezultatul va aparea in decurs de 3 minute.
  4. Daca sunteti insarcinata, atunci in fereastra de rezultate trebuie sa apara doua linii colorate. Va rugam sa retineti ca, indiferent daca o linie este mai estompata decat cealalta, rezultatul este tot INSARCINATA. Consultati-va cu medicul dumneavoastra specialist daca aveti un rezultat pozitiv.
  5. Daca nu sunteti insarcinata, atunci in fereastra de rezultate se va afisa doar O LINIE colorata. Va rugam sa retineti ca un rezultat negativ/care indica faptul ca nu sunteti insarcinata ar putea aparea si daca ati facut testul prea devreme sau daca nu exista suficient hormon hCG evident in urina. Va rugam sa faceti un alt test in cateva zile pentru a confirma.

Prezentare

  • O cutie cu 1 caseta de test

Informații suplimentare

Brand

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Cu toate eforturile noastre, daca producatorul nu ne semnaleaza modificarile ce tin de ambalaj sau compozitie, pot aparea neconcordante intre imaginile sau informatiile prezentate in descrierea produselor noastre. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare. Va multumim pentru intelegere si vom fi recunoscatori daca ne semnalati eventuale erori pe adresa squarefarma@gmail.com.